Standplaatsen


Wilt u heerlijk tot rust komen in een groene omgeving vlakbij de zee, dan is Vakantiepark Nieuw Leven een echte aanrader! Het rustig gelegen park heeft voor elk wat wils. Zo zijn er vaste standplaatsen met voorzieningen voor stacaravans en chalets, zeer ruime plaatsen en uniek in deze omgeving ! Ook zijn er toeristische plaatsen, zeer ruime kavels voor toercaravan, camper of tent. Deze plaatsen zijn geschikt voor een kort verblijf of voor een heel seizoen. 

Vaste plaatsen

De vaste standplaatsen hebben een oppervlakte van cirka 350-400 m2 en zijn voorzien van water, riool, 16 A elektra, TV en een vaste gas-aansluiting. Wifi is op het vakantiepark aanwezig maar ook een vaste aansluiting op het internet behoort tot de mogelijkheden. Honden zijn op het park toegestaan. Het Vakantiepark is het gehele jaar geopend. Prijsindicatie op aanvraag; bijkomende kosten zijn verbruik nuts, toeristen-belasting en eenmalige kosten voor aansluiting op de infra. Op dit moment zijn er geen vrije plaatsen beschikbaar.

Seizoen plaatsen

De seizoenplaatsen hebben een oppervlakte van cirka 150-200 m2 en zijn voorzien van water, riool, 10 A electra en TV. Wifi is op de het vakantiepark aanwezig. Honden zijn op het park toegestaan. Er zijn geen lege plaatsen beschikbaar, u kunt zich wel aanmelden op de wachtlijst.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0111-651245 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voorwaarden van het vakantiepark

Algemene voorwaarden HiswaRecron en ons huisreglement vindt u hier:

 

Impressie standplaatsen